Vállalatirányítás

 ÁMEI Vizsgálólaboratórium vezetősége

Thernesz Artur
vezérigazgató

Nemzetközileg elismert szénhidrogénipari vezető. Vegyészmérnöki diplomáját a Veszprémi Egyetem Ásványolaj és Széntechnológiai Intézetében szerezte 1988-ban. Az eltelt években multinacionális (ExxonMobil Co.) és nemzeti olajtársaságok (MOL, INA, TVK Nyrt.) felső vezetésében, számos országban és irányítási területen bizonyította üzleti vezetői képességeit. Címzetes egyetemi docensként aktív egyetemi oktató, a Felsőoktatási Tervezési Testület, a Duális Képzési Tanács, valamint a Magyar Innovációs Szövetség Felügyelő Bizottságának tagja. Az ÁMEI Zrt. vezérigazgatói feladatait 2016. január 1. óta látja el.

Dr. Bíró Katalin
laboratóriumvezető

Okleveles vegyészmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki karán szerezte biológus-mérnök szakirányban. Szakmai tudását az „Institute de Reserches sur la Catalyse du CNRS” lyoni intézetben gyarapította, majd a tudományos munka eredményeként 2001-ben doktori fokozatot szerzett. Az ÁMEI Zrt-hez 2006. évben lépett be és a nagyműszeres ICP, XRFS és GC analitikai területek szakmai irányítását végezte. AZ ÁMEI Zrt. vizsgáló laboratóriumának irányítását 2016. május 6. óta látja el.

Havadtői Ildikó
irodavezető

Közgazdász diplomáját Budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte Nemzetközi Kommunikáció szakirányban. Szakmai tudását a közoktatásban, majd a felsőoktatásban gyarapította az International Business School szakmai gyakorlatok ko-ordinátoraként. Az ÁMEI Zrt. irodavezetői feladatait 2006. április óta látja el.Geigerné Takács Ágnes
minőségirányítási vezető

Vegyészmérnöki diplomáját a Pannon Egyetem Ásványolaj és Széntechnológiai Intézetében szerezte 2006-ban. 2008-ban csatlakozott az ÁMEI Zrt. laboratóriumához, ahol nagy tapasztalatra tett szert szénhidrogénipari termékek nagyműszeres kromatográfiás és röntgenes vizsgálataiban. Szaktudására épülve 2015-ben „Mérőeszköz metrológus” képesítést, majd 2016-ban az MSZ EN ISO 17025 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerek „Minőségirányítási vezető és Belső auditor” képzettségét szerezte meg. Az ÁMEI Zrt. minőségirányítási vezetői feladatait 2016. novemberétől látja el.

A társaság jogtanácsosi feladatait a Szegi Ügyvédi Iroda, Dr. Szegi Beáta ügyvéd, a könyvvizsgálói teendőket az ICT Audit Kft, Gulyás Gábor ügyvezető igazgató, bejegyzett könyvvizsgáló látja el

 ÁMEI Vizsgálólaboratórium