Szennyvizek vizsgálata

http://www.1001freedownloads.com/Az ipari-kereskedelmi értéklánc meghatározó elemei a nagy kapacitású feldolgozó üzemek, tároló telepek és töltőállomások, melyek létesítése, üzemeltetése és a tevékenység befejezése környezetvédelmi hatósági engedélyekhez kötött.

A hatósági engedélyek részletesen kitérnek a létesítmény környezetében előforduló szennyvizek emissziójára, különösen a megfigyelhető szennyező anyagok (VPH, EPH alkotó komponensek) koncentrációjának felső határértékeire és más jellemzők ( KOI, BOI, SZOE, kémiai alkotók) elvárt értékére. A szennyvizek minőségét és felső határértékek betartását az üzemeltetőknek adatszolgáltatás keretében rendszeresen jelenteni kell az illetékes hatóságnak.

Mára az ÁMEI Vizsgálólaboratórium felkészült és nagy gyakorlattal végzi a szennyvizek szabvány szerinti mintavételét és vizsgálatát.

Társaságunk felkészültségét a Nemzeti Akkreditáló Hatóság igazolja és ellenőrzi folyamatosan a NAH-1-1240/2018 számú akkreditációs okiratunk fenntartása során, így az általunk végzett vizsgálatok joghatályosak.

Ha Ön

  • kibocsátott szennyvizek minőségéről hatósági adatszolgáltatásra kötelezett, vagy
  • a kibocsátás aktuális értékéről egyszerűen meg kíván győződni, akkor

keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére.