Felszín alatti vizek vizsgálata

http://www.1001freedownloads.com/Az ipari-kereskedelmi értéklánc meghatározó elemei a nagy kapacitású feldolgozó üzemek, tároló telepek és töltőállomások, melyek létesítése, üzemeltetése és a tevékenység befejezése környezetvédelmi hatósági engedélyekhez kötött.

A hatósági engedélyek részletesen kitérnek a létesítmény környezetében előforduló felszín alatti vizek minőségének megóvására, különösen a megfigyelhető szennyező anyagok (BTEX, PAH, VPH, EPH alkotó komponensek) koncentrációjának felső határértékeire. A felszín alatti vizek minőségét és felső határértékek betartását az üzemeltetőknek adatszolgáltatás keretében rendszeresen jelenteni kell az illetékes hatóságnak.

Az ÁMEI Vizsgálólaboratórium nagy gyakorlattal végzi a felszín alatti vizek szabvány szerinti mintavételét és vizsgálatát.

Társaságunk felkészültségét a Nemzeti Akkreditáló Hatóság igazolja és ellenőrzi folyamatosan a NAH-1-1240/2018 számú akkreditációs okiratunk fenntartása során, így az általunk végzett vizsgálatok joghatályosak.

Ha Ön

  • üzemanyag tároló telepet vagy töltőállomást létesít vagy üzemeltet, vagy
  • tevékenység felhagyás miatt kárelhárítási terv részeként
  • felszín alatti vizek minőségéről hatósági adatszolgáltatásra kötelezett, vagy egyszerűen
  • azok aktuális értékéről meg kíván győződni, akkor

keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére.