Bitumenek vizsgálata

A modern bitumenek az építőipar nélkülözhetetlen alapanyagai. Felhasználási területük az útépítéstől az építmények szigeteléséig terjed – ezt a széles skálát az alapbitumen különböző polimer segédanyagokkal történő modifikálása teszi lehetővé.

http://www.1001freedownloads.com

Az útépítési bitumenek minőségét az MSZ EN 12591 termékszabvány határozza meg. A szabványnak megfelelő termék alkalmazása biztosítja, hogy az aszfaltozás során az útfelületen a kívánt keménységű és kopásállóságú réteg kerüljön kialakításra.

A modifikált bitumenek az útépítési bitumeneket meghaladó rugalmasságuk révén jobban viselik az időjárás viszontagságait. Minőségüket az MSZ EN 13443 termékszabvány rögzíti.

ÁMára az ÁMEI Vizsgálólaboratórium felkészült és nagy gyakorlattal végzi a bitumen szabvány szerinti mintavételét és vizsgálatát.

Társaságunk felkészültségét a Nemzeti Akkreditáló Hatóság igazolja és ellenőrzi folyamatosan a NAH-1-1240/2018 számú akkreditációs okiratunk fenntartása során, így az általunk végzett vizsgálatok joghatályosak.

Ha Ön

  • aszfaltkeverő üzemet működtet, és szeretne a felhasznált bitumen minőségéről a beszállítótól független vizsgálat révén meggyőződni,
  • házépítéshez, tetőfedéshez szükséges szigetelőanyagokat gyárt és a modifikált bitumen minőségét ellenőriztetné, akkor

keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére.