Aggregátor Gázolaj Gyorsteszt / Aggregátor Üzemeltetőknek

http://www.ito-germany.deA mai irodaházakban működő nagy teljesítményű elektromos hálózatok biztos áramellátását vészáramfejlesztő berendezések hívatottak garantálni. Ezek az aggregátorok havonta pár percet, évente pár órát működnek, üzemanyag tartályaikban lévő gázolaj viszont folyamatosan öregszik. Az elöregedett gázolaj használata először a motor szűrőberendezéseit károsítja, majd a motor teljes üzemképtelenségéhez vezethet.

Az aggregátorok biztos működésének elengedhetetlen feltétele a gépkönyvekben előírt minőségű gázolaj használata – ez azonban nem feltétlen jelenti az üzemanyag nagy költséggel járó automatikus cseréjét. A gazdaságilag és műszakilag hatékony üzemeltetés érdekében lehetséges a gázolaj öregedésének mértékét vizsgálni, ami által a használhatóság idejének korlátja becsülhetővé és a csere is előre ütemezhetővé válik.

Ha Ön vészáramfejlesztőt üzemeltet vagy telepített motort tart karban és szeretne a tárolt gázolaj alkalmazhatóságáról meggyőződni és szaktanácsot kapni, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.